Analogno na Celje FOKUS

Nedelja, 8. julij 2012

Tudi to leto bomo na fotografski delavnici Celje FOKUS omogočili delo tistim, ki jim je blizu čar napenjanja filma v analognem fotoaparatu. V času delavnice bodo lahko udeleženci brezplačno razvijali v temnici svoje filme ali posnetke posnete s Camero Obscuro. Za potrebe analognih navdušencev bomo priskrbeli tudi barvne in ČB filme formata 120 in 135 po izredno ugodnih cenah, kateri bodo na voljo po izredno ugodnih cenah.

 

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic