Emzinov natečaj ''Fotografija leta 2013''

Ponedeljek, 10. december 2012

 Z namenom spodbujanja razvoja kakovostne avtorske in reportažne fotografije v Sloveniji revija za kulturo Emzin razpisuje natečaj Fotografija leta 2013, ki bo tokrat potekal že devetnajstič. Najboljša prijavljena dela bodo nagrajena in razstavljena v Cankarjevem domu, nagrajene serije pa bodo skupaj s predstavitvijo nagrajenih avtorjev objavljene tudi v reviji za kulturo Emzin. Fotografije sprejemajo do vključno 14. januarja 2013. Več informacij o razpisu pa na naslednji povezavi:

www.emzin.si/sl/photography-of-the-year/current

vir: Emzin

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic