Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Petek, 26. maj 2017

Skozi kamero, seveda. Ekipa Celje Fokus se vsak dan bolj intenzivno pripravlja na naše letno ustvarjanje v družbi najambicioznejših avtorskih fotografov, najizkušenješih fotografskih mentorjev in najbolj odštekanih organizatorjev. Si se prijavil/a na že 10. ustvarjalno foto-druženje Celje Fokus? Imamo še nekaj mest in prijave so še odprte.

Od 4. do 8. julija 2017 se bomo ponovno vrgli v kreativni svet avtorske fotografije. Vsi povratniki, ki ste se Celje Fokus udeležili že lani, ste iskreno vabljeni, da se nam pridružite po znižani ugodni ceni 150 evrov. Niti ostali ne boste rabili razbiti prašička, saj je polna cena letošnje 5-dnevne delavnice 190 evrov (za dijake in študente 170). In to za celih pet dni ustvarjanja na polno, skupaj s stanovskimi kolegi in pod budnim očesom skrbno izbranih mentorjev.

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Poleg tega pa na vratu nosimo še ravno prav nadebudno trčene glave, da nam uspe vaše srčne želje izpolniti. Iščete popolnega modela? Prazen družinski bazen? Mogoče poln? Konja? Geometrijo? Plesalko? Poročno obleko?

Vseeno, kajti ni ideje, ki je mi ne bi zmogli izpolniti - imamo vse, kar nimamo, pa zrihtamo. Se vidimo 4. julija!

P.s.: Kmalu z vami delimo še več dobrih razlogov. Ampak to ne pomeni, da lahko odlašajte s prijavo - nikar, mesta se polnijo!

Na ogled fotoknjige in fotozini

Skoraj 30 ustvarjalcev sodeluje na skupinski razstavi fotoknjig in fotozinov na letošnjem Celje FOKUS.

Fotografska delavnica

Celje FOKUS poudarja odnos do avtorske fotografije, ustvarjanja fotografskih zgodb, ki presegajo zmožnost ustvarjanja naključnih posameznih kakovostnih fotografij.

Fotografije na fasadah

Malo drugačno doživetje fotografske razstave ponuja Art Crawl.

Fotografija pomaga razumeti življenje

Nemška fotografinja Ina Niehoff v svojem najnovejšem opusu raziskuje odnose med ljudmi, kraji in stvarmi.

Spremljevalni program Celje FOKUS 2018

Celje FOKUS ponuja sklop fotografskih dogodkov ter s tem priložnost za fotografsko druženje, razstave in učenje fotografiranja.

Arhiv novic