Svet, obrnjen na glavo

Ponedeljek, 21. april 2014

Ekologijo in kulturo povezujejo kolegi iz Celjskega mladinskega centra, ki letos prvič pripravljajo projekt Zeleno Celje v prenovljenem delu mestnega središča. Obeta se živahno dogajanje na Krekovem trgu, kjer boste srečali tudi ekipo Celje FOKUS. Držite pesti za lepo vreme, saj bomo tako lahko vsi skupaj pogledali skozi našo Camero Obscuro in videli svet, obrnjen na glavo. 

Obiščete nas lahko vsak dan od četrtka, 24. aprila do nedelje, 25. aprila 2014, od 10. do 13. ure.
Lokacija:  Krekov trg v središču Celja (nasproti glavne železniške postaje).

Več o projektu Zeleno Celje najdete tukaj.

http://www.mc-celje.si/sl/Dogaja_1/Projekt_Zeleno_Celje/

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic