Znani mentorji fotografske delavnice

Ponedeljek, 4. april 2016

Na fotografski delavnici Celje FOKUS delaš v manjših skupinah z ekipo mentorjev, ki ti pomaga pri ustvarjanju. Da izveš čimveč in po najboljši poti.

Tudi letos smo osvežili ekipo mentorjev, ki jo sestavljajo: Uroš Acman, Simon Koležnik, Primož Lukežič, Matjaž Očko in Matic Zorman.

Delo v fotografski delavnici Celje FOKUS bo razdeljeno v štiri module.

·  4Play (vodita Matjaž Očko in Simon Koležnik)

·  Reportaža (vodi Matic Zorman)

·  Fešn in  Tableau vivant (vodi Primož Lukežič)

·  Avtorska fotografija (vodi Uroš Acman)

Delavnica omogoča druženje in povezovanje fotografov, tako da lahko brez skrbi za rokav pocukaš tudi mentorja kakšnega drugega modula kot tistega, v katerem ustvarjaš.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic