Delavnica Celje FOKUS 2017

Pripravite fotoaparate, očistite objektive, nahranite psa in se pripravite na Celje FOKUS. Od 4. do 8. julija 2017 se dobimo v Celju. Našpičite ideje in ustvarjajte fotografske zgodbe s pomočjo izkušenih mentorjev. Vse, kar rabiš, imamo, če ne, ti zrihtamo.

Zraven se bo dogajalo še cel kup zanimivosti. Navdih bomo iskali na fotografskih razstavah in zavidali idejam soseda. Dobre družbe bo v izobilju, poskrbeli bomo za žur in spoznavali Celje na unikatnem art crawlu.

To bo že 10. obletnica Celje FOKUS, mogoče odpremo še kakšno pivo, vi samo rezervirajte termin.

 

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic