Prijavnica Celje FOKUS 2017

Na Fotografsko delavnico Celje FOKUS se prijavite preko spletnega obrazca.  V kolikor želite paket, ki vključuje obisk delavnice in nočitev v skupinski sobi mladinskega hotela MCC Hostel to vpišite v prazno polje. V kolikor želite nočitev v eno ali dvoposteljni sobi, se obrnite na recepcijo MCC Hostel (03/490-87-42, 040/756-009, mcc.hostel@mc-celje.si) , kjer so za udeležence delavnice Celje FOKUS 2017 pripravili posebne popuste.

Ob vaši prijavi vam bomo poslali potrditveno elektronsko sporočilo. Po prijavi prejmete predračun v celotnem znesku prijavnine, ki ga morate poravnati v roku štirinajst dni po prejemu. Odjava od delavnice in vračilo kupnine je mogoče do 30. junija 2017, po tem datumu vračilo prijavnine ni mogoče.

V primeru težav pri prijavi ali v primeru, da po izpolnitvi spodnjega obrazca ne dobite e-pošte na vaš e-naslov, nam pišite na info@celjefokus.si.

Veselimo se vaših prijav!

Označena polja morajo biti izpolnjena!

Ime
Priimek
Datum rojstva
Naslov (ulica, hišna številka, kraj, poštna številka)
Elektronski naslov
Telefonska številka
   
Udeleženec/ka lanskoletne delavnice Celje FOKUS: 150 EUR
Dijak, dijakinja, študent ali študentka: 170 EUR
Ostali 190 EUR  
 
S potrditvijo potrjujem prijavo na fotografsko delavnico Celje FOKUS in se strinjam s pogoji prijave in plačila ter prejemanjem informacij o delavnici na moj elektronski naslov.

 

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic