MCC hostel

Vhod v MCC hostel

Vhod v MCC hostel

Recepcija MCC hostel

Recepcija MCC hostel

Skupni prostor s kuhinjo

Skupni prostor s kuhinjo

Ena od sob s skupnimi ležišči

Ena od sob s skupnimi ležišči

MCC hostel je odprl svoja vrata 10. junija 2010 in bo tudi to leto znova nudil prenočišče udeležencem delavnice Celje FOKUS po ugodni ceni.
Nahaja se v središču Celja, v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje. Zasnovan je na ekoloških smernicah in sledi izročilom kulturne dediščine Celja, kar ponazarja enajst tematsko opremljenih sob. Hostel nudi 42 ležišč v 11 sobah (4 večposteljne, 5 dvoposteljnih in 2 enoposteljni) in ima, kot se za sodobne mladinske hotele spodobi, tudi seminarske prostore, dvorano, prostor za druženje s kuhinjo, pralnico, neomejen Wi-Fi dostop ter izposojo koles. Razen prenočišča, bo vse to brezplačno na voljo tudi udeležencem delavnice Celje FOKUS.

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic