Pravno obvestilo

S spletno stranjo www.celjefokus.si in www.cameraobscura.si ter vsebinami na omenjenih spletnih straneh upravlja Zavod FOKUS, kot lastnik blagovnih znamk Celje FOKUS in Camera Obscura. Vsebine na spletni strani so avtorsko zaščitene.
Vse fotografije objavljene na spletni strani so last avtorjev in so na spletni strani www.celjefokus.si objavljene s pisnim dovoljenjem avtorjev. Prepovedano je vsakršno kopiranje ali objavljanje tekstov, grafik ter fotografij avtorjev v katere koli namene brez predhodnega soglasja avtorjev in Zavoda FOKUS. Prav tako je prepovedano vsakršno deljenje povezav spletne strani www.celjefokus.si in www.cameraobscura.si.  Vsakršno neupravičeno uporabo vsebin in deljenje povezav bo Zavod FOKUS skupaj z avtorji kazensko in odškodninsko preganjal. 

Vsebine so na voljo le ob izrecnem PISNEM dovoljenju avtorjev ter Zavoda FOKUS. Za dodatne informacije se prosim obrnite na vodstvo zavoda ali na naš e-naslov info@celjefokus.si.

Zavod FOKUS

 

Spremljevalni program

Srčna Mateja se na Celje Fokus vrača že četrto leto

Mateja Glavica je že dobra znanka in znalka 5-dnevne ustvarjalne fotografske delavnice Celje Fokus. Njena ljubezen do fotografije se je pojavila ob rojstvu brata in se v družinskem okolju tudi nadaljevala.

Pridruži se nam in najdi svoj FOKUS!

Ugodna cena in dobra družba pa nista edina razloga, da se udeležite 5-dnevnega foto-dogodka Celje Fokus. Še en je, da fotografijo nosite v srcu. Tako kot mi.

Mentor Andrej Lamut

Andrej Lamut, rojen leta 1991 na Ptuju, je magister oblikovanja vizualnih komunikacij in prejemnik Prešernove nagrade za nadpovprečno izvedbo magistrskega dela Performativni proces fotografije - Nokturno

Mentor Jaka Gasar

Fotograf Jaka Gasar, je prejemnik prestižne nagrade Visa d’OR za zgodbo o begunski krizi v Sloveniji na najuglednejšem festivalu novinarske in dokumentarne fotografije v francoskem Perpignanu

Arhiv novic